All Categories

Πλάνο 90 Ημερών (CDs)

Μάθετε ποιες δραστηριότητες χρειάζεται να κάνετε καθημερινά ώστε μετά από 90 ημέρες να έχετε πετύχει τους πιο τρελούς σας στόχους στο Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM).

EUR 35.00

Αγαπητοί δικτυωτές έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

«ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ;»

Μιλάω με πολλούς δικτυωτές, εντός και εκτός της εταιρίας μου, και βλέπω ότι οι περισσότεροι (περίπου 99%) ΔΕΝ έχουν ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο πλάνο που θα τους οδηγήσει στους στόχους του. 

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη "πλάνο" σημαίνει "πρόγραμμα για καθορισμένη δράση". Με απλά λόγια το "τί ακριβώς θα κάνω".

Δηλαδή, αν έρθω σε εσάς και σας ρωτήσω, ποιο είναι το πλάνο σας· δείξτε μου τι ακριβώς κάνετε ή μάλλον, δείξτε μου τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου ... θα μπορείτε να μου δώσετε ένα συγκεκριμένο, εξατομικευμένο πλάνο καθημερινών δραστηριοτήτων, τόσο ελκυστικό, που να με κάνει να θέλω να γραφτώ στο δίκτυό σας;

Το πλάνο που δίνουν οι περισσότεροι είναι το εξής: "Κάνε μία λίστα με όσους γνωρίζεις και τηλεφώνησέ τους και πες τους πόσο ενθουσιασμένος είσαι με την καινούργια σου επιχείρηση/προϊόντα."

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το 95% των δικτυωτών τα παρατάει μέσα στον 1ο χρόνο.

Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και που κρατάει ψηλά τον ενθουσιασμό τους, είναι ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που να τους οδηγεί προς την επιτυχία που επιθυμούν. Το να διαβάζουν βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, να παρακολουθούν σεμινάρια της εταιρίας, να πηγαίνουν σε εκπαιδεύσεις και να μιλάνε μαζί σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να "προετοιμαστούν" για να πετύχουν.

Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει: "Κάθονται στην άκρη μίας πισίνας 5 φίλοι και οι δύο αποφασίζουν να βουτήξουν· πόσοι έμειναν εκτός πισίνας;" Η απάντηση φυσικά είναι "και οι 5", γιατί οι δύο, δε βούτηξαν, απλά αποφάσισαν να βουτήξουν. Έτσι λοιπόν, μπορεί να σκέφτεστε θετικά, να έχετε έναν σπόνσορα που σας εμψυχώνει, να μη χάνετε σεμινάρια και να διαβάζετε κάθε μέρα από ένα καλό βιβλίο, αλλά αυτά δε θα σας πάνε πουθενά, εκτός κι αν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να δουλέψετε αυτό το πλάνο.

Επίσης, είναι σημαντικό το πλάνο που θα δώσετε στους συνεργάτες σας, να ταιριάζει σε αυτούς. Ο κάθε ένας, έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές τους δεξιότητες. 

Ερώτηση: Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πλάνο ΕΙΔΙΚΑ για τον καινούργιο σας συνεργάτη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις ικανότητές του και όλα τα ταλέντα του ή μήπως έχετε “ένα πλάνο για όλους";

Στις αρχές του 2012, είχα κάνει μία online εκπαίδευση όπου μίλησα για αυτό ακριβώς το ζωτικής σημασίας κομμάτι της δουλειάς μας και έδωσα λύσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε το κατάλληλο πλάνο για εσάς ΚΑΙ τους συνεργάτες σας, ώστε να πετύχετε όλοι μαζί τους στόχους σας.

 

Ορίστε τι είπαν μερικοί δικτυωτές που παρακολούθησαν την εκπαίδευση...

“Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ο τρόπος και οι ιδέες που μας έδωσες για το κάθε εργαλείο, έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρέπει να κάνουμε καθημερινά χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήμα. Θα τα εντάξω στον καθημερινό μου προγραμματισμό και είμαι σίγουρη για την επιτυχία.” – Μόρφω Πασχαλίδου, Olympic Idea

“Έχω παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα όχι οn line, απλά σεμινάρια τούτο δω ήτανε The Best..!! Θα τα πούμε αύριο σίγουρα για τα υπόλοιπα.” – Γεράσιμος Νικολοβγένης, Forever Living Products

“Θοδωρή Ευχαριστώ για όλα, αυτό που κάνεις είναι πολύ σημαντικό. Το να μοιράζεσαι είναι κάτι μοναδικό! Να είσαι πάντα καλά !!” – Μιχάλης Μουστακάκης, LR/Olympic Idea

“Δεν υπάρχει κάτι να ξεχωρίσω. Ήξερα κάποια από το προσωπικό coaching που κάνουμε, αλλά αυτή η online εκπαίδευση ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Φώτισε πολλές σκοτεινές πλευρές και απάντησε σε πολλές απορίες μου. Παρεμπιπτόντως, κράτησα 18 σελίδες (μεγάλο σπιράλ τετράδιο) σημειώσεις (χωρίς κενά)” – Αντώνης Ηλιάκης, LR

 

Το μάθημα αυτό έχει ηχογραφηθεί και είναι διαθέσιμο σε 2 CDs συνολικής διάρκειας 3 ωρών 

(2 CDs της 1,5 ώρας). Επίσης θα λάβετε επιπλέον υλικό που θα σας βοηθήσει για να θέσετε το κατάλληλο πλάνο για την επιχείρησή σας.

 

Σ' αυτή την εκπαίδευση…

1ον Θα μάθετε πώς να ορίζετε τους στόχους σας και θα μπορέσετε να επιλέξετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια θα δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς να βάλετε το πλάνο σας - δηλαδή το τι ακριβώς χρειάζεται να συμβεί στην επιχείρησή σας (με νούμερα) για να φτάσετε σ’ αυτό το στόχο.

2ον Θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να είστε συνεπείς στην επιχείρησή σας και θα σας δώσω μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να φέρεστε στην επιχείρησή στο Δικτυακό Μάρκετινγκ σαν κανονική επιχείρηση. Ταυτόχρονα θα σας δείξω πώς μπορείτε να επιστρατεύσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.

3ον Θα σας δώσω τις φόρμες που χρησιμοποιώ κι εγώ, για να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να βλέπετε την πρόοδό σας ανά πάσα στιγμή, καθώς και να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν εργαλείο στρατολόγησης. Στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ έχω κάποιες τέτοιες φόρμες σαν δείγμα, αλλά σε όσους παρακολουθήσουν την εκπαίδευση θα τους στείλω κάποιες άλλες, πιο αναλυτικές και θα τους εξηγήσω ακριβώς πώς να τις χρησιμοποιούν.

4ον Θα σας παρουσιάσω και θα σας αναλύσω 10 διαφορετικά εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων. Όσοι είχατε παρακολουθήσει την εκπαίδευση με τις τολμηρές ιδέες μάρκετινγκ, είχατε ακούσει μερικά. Στην εκπαίδευσή αυτή, θα παρουσιάσω κάποια εντελώς διαφορετικά και θα αναλύσω ακριβώς πώς γίνονται.

5ον Αφού ακούσετε όλα αυτά τα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων, θα σας βοηθήσω να επιλέξετε όσα χρειάζονται για να δουλεύετε σε καθημερινή βάση - αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς· στην προσωπικότητά σας και στις δεξιότητές σας.

6ον Και αφού επιλέξετε αυτά τα εργαλεία, θα σας προτείνω "πόσα" από το καθένα χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να έχετε αποτελέσματα. Πχ πόσες αγγελίες, πόσες προσωπικές επαφές κλπ.

7ον Θα δούμε τη σπουδαιότητα της παρακολούθησης αυτών των αριθμών και θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ολοκληρώσετε ένα πλάνο 90 ημερών.

Και τελος, όσοι πάρουν μέρος στην εκπαίδευση του πλάνου 90 ημερών, θα μπορέσουν να σχεδιάσουν το δικό τους πλάνο 90 ημερών έτσι ώστε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα.

Θα μπορούσα άνετα να χρεώνω εκατοντάδες ευρώ, αλλά δεν χρειάζομαι τόσο πολύ τα χρήματα…

Ήδη κερδίζω καλά χρήματα και δεν ψάχνω τρόπους για να πάρω κάθε ευρώ που έχουν οι δικτυωτές που με εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους.

Αλλά … ΠΡΕΠΕΙ να χρεώσω κάτι. Λυπάμαι, έτσι είναι. Δεν είναι μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση και ούτε και η δική σας θα έπρεπε να είναι. Το να λειτουργείτε μία μη-κερδοσκοπική επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ, είναι απλά ανόητο.

Το τελευταίο πακέτο εκπαίδευσης με CDs που παρήγγειλα μού κόστισε περίπου 150€ (+20€ έξοδα αποστολής από τις ΗΠΑ).

Σχεδίασε το Δικό σου Πλάνο 90 Ημερών, Για Λιγότερο Από 80% Απ’ Ότι Χρεώνουν Για Τα Περισσότερα Εκπαιδευτικά Προγράμματα!

Νιώθω λίγο άβολα να δίνω τόσα πολλά με τόσο μικρό κόστος. Αλήθεια.

Η εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε μια ματιά στο πλάνο που ακολούθησα εγώ αλλά και πολύ πετυχημένοι δικτυωτές για να χτίσουν μία αρκετά επιτυχημένη επιχείρηση. 

Για κάποιον που θέλει να σταματήσει να “μαντεύει” ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, και να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα μπορεί να εφαρμόσει ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, αυτή η εκπαίδευση είναι η ιδανική λύση!

Θα έχετε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα που θέτει κάποιος όταν επιχειρεί να σχεδιάσει το δικό του πλάνο δουλειάς.

Η επένδυση για τα τις τρεις ώρες εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών είναι μόνο 95€, 55€, 35€! (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής για αποστολες εντός Ελλάδας. +6€ για αποστολές εξωτερικού.) 

(*Για πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό καλέστε με στο 2341070332 ή στείλτε email στο theo @ theanswerto . gr)

Παραγγείλτε σήμερα τα CDs σας και μάθετε ΠΩΣ μπορείτε κι ΕΣΕΙΣ να σχεδιάσετε το δικό σας Πλάνο 90 Ημερών που θα οδηγήσει εσάς και τους συνεργάτες σας σε εξαιρετικά επίπεδα επιτυχίας!

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach

2341070332

www.Network-Marketing.gr
Greekcoach.blogspot.com 

ΥΓ1: Αν συνεχίσετε να επιδιώκετε να πετύχετε με τον ίδιο τρόπο, θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Αυτό που σας προσφέρω είναι ο πιο εύκολος, βήμα προς βήμα τρόπος για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία και να χτίσετε το δικό σας πλάνο προς την επιτυχία.

ΥΓ2: Η τιμή της εκπαίδευσης θα ανέβει στα 55€, οπότε κινηθείτε άμεσα. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να έχετε έναν ξεκάθαρο χάρτη εσείς και η ομάδα σας, τότε αποκτήστε ΣΗΜΕΡΑ τα CDs της εκπαίδευσης και εκμεταλλευτείτε την ειδική τιμή των 35€.

*Για τα μέλη της Olympic Idea έκπτωση 23% (από 35€, -> 27€)

Back