All Categories

Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων (CD)

Πώς να βάζετε τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τους πετυχαίνετε.

EUR 14.00

Θέμα: "Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Πώς να βάζετε τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να τους πετυχαίνετε." 

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής

Σύμφωνα με το λεξικό μου ο ορισμός της λέξης “Στόχος” είναι: σκοπός στον οποίο αποβλέπει κανείς | αντικείμενο προς το οποίο κατευθύνεται ορισμένη ενέργεια.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τη σημασία του να έχουμε στόχους. Έχουμε συζητήσει και στο blog μου για τη σημασία των στόχων. “Να έχεις έναν στόχο.” - “Να ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις” - Σίγουρα είναι σημαντικό και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ορίσει κάποιος τους στόχους του.

Πολλοί όμως δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν τους στόχους τους, γιατί δεν ξέρουν πώς να τους πετύχουν. Ποια βήματα δηλαδή χρειάζεται να ακολουθήσουν για να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Ένας στόχος χωρίς ένα συγκεκριμένο πλάνο για την επίτευξή του είναι απλά μία φαντασίωση ή μία απλή επιθυμία. Επιθυμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι - πλάνο όμως για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν έχει μόνο το 5% των ανθρώπων. Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν για αυτό το 5%.

Πάντα μου άρεσαν τα πρακτικά πράγματα και όχι τα θεωρητικά. Ακούστε λοιπόν πώς να βάζετε τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τους πετύχετε. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ: αφού ακούσετε αυτή την εκπαίδευση, δε θα έχετε πλέον δικαιολογίες για να μην πετύχετε. Θα μπορείτε να βάλετε ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που θα σας οδηγήσει σίγουρα, με μαθηματική ακρίβεια στην επίτευξη των στόχων σας. Και όχι, δε θα βάλω εγώ τους δικούς σας στόχους· θα σας δείξω ακριβώς πώς να βάλετε και πως να πετύχετε τους δικούς σας στόχους.

"Σε αυτή την εκπαίδευση συζητήσαμε...

- Τα 4 μεγάλα τμήματα στα οποία χωρίζουμε τους στόχους μας ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης.

- Τη σημασία του να προγραμματίζουμε στο ημερολόγιό μας τις εργασίες που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε.

- Τι είναι η πειθαρχεία και πώς μπορούμε να την αναπτύξουμε.

- Τι να κάνουμε όταν "κολλάμε" κάπου.

- Που χρειάζεται να εστιάζουν οι στόχοι μας.

...και πολλά άλλα”

Κατεβάστε το pdf Κατεβάστε το mp3 (δείγμα)

*Για τα μέλη της Olympic Idea έκπτωση 23% (από 14€ -> 10€ για αποστολή σε mp3)

Back