All Categories

Κλείσιμο - τόσο απλό που μπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας (CD)

Θα μάθετε μία απλή φόρμουλα για να αυξήσετε τη συχνότητα κλεισίματός σας κατά 300% ή περισσότερο, για οποιουδήποτε είδους παρουσίαση.

EUR 14.00

Θέμα: "Κλείσιμο - τόσο απλό που μπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας"
Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής

Παρακολουθώντας αυτή την εκπαίδευση θα μπορείτε να δείτε βελτίωση στους εξής τομείς της επιχείρησής σας:

- Θα μπορείτε να κλείσετε περισσότερα ραντεβού όπου οι υποψήφιο θα εμφανίζονται στις παρουσιάσεις σας, γιατί θα τους έχετε κλείσει καλύτερα.

- Θα γράφετε περισσότερους και καλύτερους ανθρώπους στην επιχείρησή σας, σε μεγαλύτερες επιλογές εκκίνησης.

- Όταν ένας υποψήφιος θα σας δίνει μία αντίρρηση θα λέτε, “δώσε μου κι άλλες”, αντί “να πάρει”.

- Θα είστε πιο αποτελεσματικοί ομιλητές και ηγέτες γιατί θα γνωρίζετε τι ακριβώς να κάνετε όταν κάποιος έλκεται από εσάς, από τα προϊόντα ή την επιχείρησή σας.

- Σαν μπόνους θα χαίρεστε όταν θα ακούτε τον υποψήφιό σας να λέει “θέλω να το σκεφτώ”.

- Θα μάθετε μία απλή φόρμουλα για να αυξήσετε τη συχνότητα κλεισίματός σας κατά 300% ή περισσότερο, για οποιουδήποτε είδους παρουσίαση.

- Επίσης θα μπορείτε να γνωρίζετε τι να πείτε όταν ο υποψήφιός σας είναι έτοιμος να τον κλείσετε.

- Πώς να κλείσετε μία παρουσίαση πριν κάνετε μία παρουσίαση για τα προϊόντα ή την ευκαιρία.

- Πώς να κλείνετε σε οτιδήποτε πει ή κάνει ο υποψήφιός σας είτε είναι απαντήσεις, ερωτήσεις, συμπεριφορές, αντιρρήσεις, σχόλια, θετικές ή αρνητικές αντιδράσεις, ή οτιδήποτε.

- Θα μάθετε επίσης πώς να εκπαιδεύσετε τα άτομα της ομάδας σας πώς να γίνουν καλοί στο κλείσιμο και πως να κάνουν το ίδιο και τη δική τους ομάδα.

"Σ' αυτή την εκπαίδευση είδαμε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να “κλείσουμε” - να κλείσουμε ένα ραντεβού, μία συμφωνία, μία πώληση, μία συζήτηση - οτιδήποτε. Είδαμε μία φόρμουλα που ακολουθώ τα τελευταία χρόνια που με έχει βοηθήσει να κλείνω αποτελεσματικά μετά από μία παρουσίαση. 

Πριν μάθω αυτή τη μέθοδο, δυστυχώς “έκαιγα” κάποιους υποψηφίους γιατί μετά το τέλος μίας παρουσίασης, δε σταματούσα να μιλάω και να “τους το πουλάω”. Είδαμε ακριβώς πώς να μπορείτε με πολύ απλό τρόπο, να κλείνετε τους περισσότερους που έχουν δει μία πλήρη παρουσίαση της εταιρίας ή των προϊόντων σας."

Κατεβάστε το pdf | Κατεβάστε το mp3 (δείγμα)

*Για τα μέλη της Olympic Idea έκπτωση 23% (από 14€ -> 10€ για αποστολή σε mp3)

Back