All Categories

Εκπαίδευση Νέων Συνεργατών (CD)

Τα πρώτα βήματα με ένα νέο συνεργάτη για να μείνει στη δουλειά.

EUR 14.00

Θέμα: "Εκπαίδευση Νέων Συνεργατών: Τα πρώτα βήματα με ένα νέο συνεργάτη για να μείνει στη δουλειά.”

Εκπαιδευτής: Θεόδωρος Αραμπατζής

Πολλοί δικτυωτές με τους οποίους μιλάω, μου λένε ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν τους συνεργάτες που γράφουν στη δουλειά. Τους τελευταίους μήνες, μέσω των online εκπαιδεύσεων, συζητήσαμε αρκετά στο πώς να βάζετε στην επιχείρησή σας μόνο άτομα που είναι "κατάλληλα" χρησιμοποιώντας το βήμα της "πρόκρισης" (αναλύεται και στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ). Τώρα λοιπόν, αφού μάθαμε πώς να γράφουμε πιο κατάλληλους συνεργάτες, χρειάζεται να έχουμε και ένα σύστημα για να τους βοηθήσουμε να ξεκινήσουν σωστά, ώστε να μείνουν στη δουλειά.

Η δουλειά μας δεν είναι απλά να "γράφουμε" άτομα στο δίκτυό μας, αλλά να βοηθάμε ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Σίγουρα, δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τη δουλειά για εκείνους, αλλά αν έχουμε ένα πλάνο δράσης, το οποίο να είναι βήμα προς βήμα, ώστε να ξεκινήσουν χτίζοντας τις σωστές βάσεις, τότε αυξάνουμε κατά πολύ τις "πιθανότητες" τους για να πετύχουν. (αν και δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο "πιθανότητες" μιας και η επιτυχία στο MLM είναι θέμα "δεξιοτήτων" και όχι "πιθανοτήτων")

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, έδωσα έναν οδηγό, ένα πλάνο, με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε με έναν καινούργιο συνεργάτη, ώστε να τον βοηθήσετε να εξοικειωθεί με την εταιρία, το πλάνο μάρκετινγκ, τα προϊόντα και τις διαδικασίες της εταιρίας σας, αλλά και να μπορέσετε να σχεδιάσετε το δικό του, εξατομικευμένο πλάνο δράσης.

"Σε αυτή την εκπαίδευση συζητήσαμε...

- Τους 3 τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο βήμα προς βήμα πλάνο.
Τι χρειάζεται να προσέξετε όταν ξεκινάτε την εκπαίδευση ενός νέου συνεργάτη για να μην απογοητευτεί και τα παρατήσει την πρώτη εβδομάδα.
Να κάνουμε το ραντεβού εκπαίδευση από κοντά ή από το τηλέφωνο; Πόση ώρα να αφιερώσετε σε κάθε περίπτωση και τι να συζητήσετε.
- Ποια είναι τα συγκεκριμένα θέματα που συζητάμε στην πρώτη συνάντηση και ποια στη δεύτερη.
- Φόρμα Αποτίμησης Επιχειρηματικής Στρατηγικής: Ένα απαραίτητο εργαλείο για τη δημιουργία του πλάνου δράσης των συνεργατών σας.

...και πολλά άλλα”

Κατεβάστε το pdf Κατεβάστε το mp3 (δείγμα)

*Για τα μέλη της Olympic Idea έκπτωση 23% (από 14€ -> 10€ για αποστολή σε mp3)

Back to Eshop